Sport & Recreatie

Een duikschool heeft plaats voor een meeloopstage. Ze verzorgen duikcursussen en gidsduiken op diverse fanatastische lokaties.
 
Je leert toeristen niet alleen te adviseren op duikgebied, maar kan ook informatie verstrekken over wat er nog meer op ons prachtige eiland te zien is.
Je regelt en maakt afspraken met geÔnteresserden, die de wereld onder water willen bekijken.
Je bent een echte teamplayer en uitermate servicegericht.
De duikschool is vlak bij een hotel-restaurant gevestigd. Het kan er soms heel rustig zijn. Als jij weet die rustige momenten te vullen, zit je hier op je plek. Het hebben van een rijbewijs is hier wel een must.
 
Periode: augustus-september, januari en april-mei. 20 weken
 
Voor meer stageplaatsen, scrol naar beneden.
..................................................................................................................................................................................................
 
Bij verschillende sportscholen is er plaats voor een student, die op zoek is naar een uitdagende stage. Je krijgt de moegelijkheid om het les- en leidinggeven aan groepen en individuen te verbeteren.
Natuurlijk ben jij die teamplayer, die als collega prima kan functioneren binnen de organisatie. Je bent er duidelijk op uit om je kwaliteiten op een hoger niveau te brengen.
 
Periode: augustus-september, januari en april-mei. 12 tot 20 weken.
 
................................................................................................................................................................................................
 
Als je echt van avontuur houdt, hebben we een stageplaats in de aanbieding op een prachtig zeilschip, dat trips verzorgt in de regio. Dat kunnen snorkeltrips zijn, die een middag in beslag nemen of een dagtocht naar Klein Curacao. Ook een weekendtrip naar Bonaire staat op het programma. Het is een avontuurlijke uitdaging, waarbij jij erop uit bent om de gasten aan boord een fantastische ervaring te bieden. Je gastvrije instelling is gekoppeld aan inventiviteit en discipline.
Het zal je duidelijk zijn, dat het geen stage is van 8 tot 5, je goed kan zwemmen en dat je in een goede conditie moet verkeren.
Je krijgt een hut aan boord van het schip en voor uitstekende maaltijden wordt gezorgd.
 
Als je inschrijft op deze plek, vermeld dan duidelijk je lengte en gewicht.
 
Periode: augustus-september, januari en april-mei. 20 weken.
 
...............................................................................................................................................................................................
 
Een gerenomeerd hotel heeft plaats voor een activiteitenplanner. Je hoofdtaak bestaat uit het plannen van in-door activiteiten en je activeert leden en gasten om deel te nemen aan de wekelijkse wedstrijden, spelletjes, events en activiteiten door een leuke en aangename atmosfeer te creeŽren. Je doet dat volgens de geldende standaardprocedures met het doel om de hoogste graad van servicegerichtheid te bereiken.
 
Op aanvraag sturen we je een uitgebreide job description.
 
Periode: augustus-september, januari en april-mei
 
Vergoeding Naf. 500,-
 
...............................................................................................................................................................................................
 
In de vakantieperiode juni-juli-augustus, als de scholen gesloten zijn,  organiseert een bedrijf allerlei activiteiten in het kader van het vakantieplan. In die periode is er plaats voor en student, die op sportief gebied van vele markten thuis is, goed met kinderen kan omgaan en het organiseren in zijn vingers heeft.
 
...............................................................................................................................................................................................